Hirdetés

Addig zaklatták a rajongók, hogy majdnem öngyilkos lett a Jar Jart játszó színész

|

Nem elég, hogy a médiában keresztre feszítették, folyamatosan kapta a rajongói fenyegetéseket, ami nem feltétlen tett jót a fiatal színésznek.

Hirdetés

Nem csoda, hogy Ahmed Best soha többé nem akar a Star Wars közelébe menni. A színész nagyon durva megpróbáltatásokon esett keresztül az első nagy szerepe után, ami bizony komoly lelki sebet hagyott.

Hirdetés

Jövőre lesz 20 éves a Star Wars Episode I., ami megismertette a világgal Jar Jar Binkset, aki a mai napig a világ egyik "legkevésbé kedvelt" karaktere. A szerepet az akkor 25 éves Ahmed Best kapta, aki aztán a következő két részben is alakította a karaktert, bár nem sok örömét lelte benne. A színész elmondta, hogy számos fenyegetést kapott a fröcsögő rajongóktól, akik szerint tönkretette a gyerekkorukat. Ez nem feltétlen az a visszhang, amit az első nagy szerepe után vár az ember.

A színész most Twitteren mondta el, hogy akkor majdnem véget vetett az életének. Szerencsére sikerült túllendülnie a dolgon, és ma már maga mögött hagyta az ilyen gondolatokat. Szerepet mondjuk továbbra sem vállalna a Star Warsban, akkor sem, ha felkérnék.

Azt hiszem elég kárt okoztam. Jó helyen vagyok én ott, ahol. Eszem ágában sincs visszamenni. Ha felkérnének, nemet mondanék. Tettem amit tettem, és úgy gondolom jó volt. Számomra szórakoztató volt. De ideje továbblépni.

Nem ő egyébként az egyetlen, akit az úgynevezett rajongók kikergettek a világból, a Rose-t játszó Kelly Marie Tran is a rasszista zaklatások miatt törölte nemrég az Instagram profilját és tűnt el a nyilvánosság elől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)