Hirdetés

Akár 2022-ig is csúszhat a Venom 2: Vérontó

|

Egyre jobban kezdünk aggódni Venom és Vérontó nagy összecsapása miatt.

Hirdetés

Látványosan kihagyta a Venom 2: Vérontó a Las Vegas-i CinemaCont, ahol a Pókember: Nincs hazaút megkapta első hivatalos előzetesét. Mivel más Sony filmek, például a Szellemirtók - Az örökség (Ghostbusters: Afterlife) is saját szegmenst kapott a rendezvényen, sokan úgy gondolják, hogy a gyanús csend egy újabb Venom 2 halasztás előszele lehet. 

Legutóbb idén szeptemberről tolták el októberre a Venom 2 bemutatóját, ez már a sokadik csúszás volt, de sajnos könnyen lehet, hogy egyáltalán nem az utolsó.

Hirdetés

Először a Vulture kezdte el pedzegetni azt, hogy 2022-re csúszhat a Venom 2: Vérontó, mivel a Sony egészen egyszerűen nem meri bevállalni az őszi bemutatót. Az utóbbi időszak képregényes filmjei (Fekete Özvegy, The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag) elég rosszul teljesítettek a mozipénztáraknál. Egyrészt sokan inkább az otthoni streaming megoldást választják, másrészt a koronavírus egyre jobban fenyegető negyedik hulláma miatt vannak, akik egészen egyszerűen nem akarnak másfél-két órát eltölteni zárt térben a többi mozinézővel. 

A Sony minden bizonnyal nagyon figyeli most a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája teljesítményét, mivel ezt a filmet már nem teszi elérhetővé a Disney azonnal a Disney+ streamingplatformon. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ha a Venom 2 tényleg tovább késik, akkor az a legvalószínűbb, hogy a Morbius 2022 januári premierdátumát kapja meg, maga a Morbius pedig minimum a jövő év februárjáig, márciusáig csúszik. A Szellemirtók - Az örökséget idén novemberben, a Pókember: Nincs hazaút című filmet pedig decemberben mutatja be a Sony, ezek viszont akkora címet, hogy valószínűleg nem engedik át a bemutatójuk napját a Venom 2-nek.

Hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett a Sony részéről, de ha tényleg csúsztatni kell ismételten az új Venom mozit, akkor nem halogathatják már sokáig ennek bejelentését. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)