Hirdetés

Akár Hulk fia is feltűnhet a She-Hulk sorozatban

|

Hulk fia nem tartozik a legismertebb Marvel-hősök közzé, de könnyen lehet, hogy a Disney+-on hamarosan őt is megismerheti a nagyközönség.

Hirdetés

Az már biztos, hogy Tatiana Maslany lesz a címszereplő a jövőre érkező She-Hulk sorozatban, a szériában pedig visszatér Tim Roth is, mint Abomination (Förtelem), valamint nem marad ki a buliból Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk) sem. Ginger Gonzaga is a stáb tagja, egy egyelőre még meg nem nevezett szerepben, Jameela Jamil pedig a szupergonosz Titaniát alakítja majd.

A legfrissebb pletykák szerint azonban She-Hulk és Hulk mellett még egy méretes zöld szuperhős elfér majd a tévéképernyőkön, ugyanis elvileg Skaar, Hulk fia is szerephez jut a sorozatban.

Hirdetés

A The Direct információi szerint tehát az a Skaar is feltűnik a She-Hulkban, akit a képregényekben Hult egy idegen bolygón, a Sakaaron nemzett - a füzetekben a Föld legnagyobb hősei megelégelték Hulk dühkitöréseit és száműzték őt a világűrbe. A filmekben ugyebár ez nem épp így történt, az MCU-ban Hulk önkéntesen hagyta el bolygónkat, de itt is a Sakaar bolygón kötött ki, ahol gladiátor vált belőle - mindez a Thor: Ragnarökből derült ki.

Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki mindebből. A füzetekben Skaar eredetileg azért jött a Földre, hogy megölje apját, de később apa és fiú kibékültek és közel kerültek egymáshoz.

Skaar, Hulk fia a Marvel képregényeiben

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)