Hirdetés

Akár így is kinézhetett volna Skarlát Boszorkány a WandaVisionben

|

Andy Park concept artist osztott meg most egy olyan képet a Twitteren, amiben Piroskát csinált Wandából.

Hirdetés

Gondolom senkinek sem okoz komolyabb meglepetést az, hogy hosszú kreatív folyamat előzi meg a jelmeztervezők részéről annak a végleges szerkónak a megszületését, amelyben kedvenc szuperhőseinket láthatjuk mozivásznon, vagy épp saját tévénken. Nincs ez másként a WandaVision esetében sem. Most minimális spoilerek következnek a sorozat kapcsán, ennek tudatában folytassátok az olvasást!

Az első MCU-s szériában ugyebár végre nevén nevezték Skarlát Boszorkányt (erre korábban nem volt példa a mozifilmekben), tisztázódott, honnan származnak Wanda képességei, illetve a varázslónő kapott egy végtelenül menő új jelmezt is. Utóbbinak került most elő egy korai verziója.

Hirdetés

Az alábbi képen tehát azt nézhetitek meg, hogyan festett volna Skarlát Boszorkány akkor, ha a kreatív csapat végül úgy dönt, szüksége van a hősnőnek egy csuklyás köpenyre is. Mindenki döntse el maga, hogy ezzel, avagy enélkül néz-e ki jobban Wanda.

Ha esetleg nem láttátok volna a WandaVision sorozatról készített kritikánkat, és érdekel benneteket a véleményünk, akkor itt tudjátok pótolni a videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)