Hirdetés

Akár ilyen is lehetett volna az MCU Skarlát Boszorkánya

|

Végül persze nem így ismerkedhettünk meg vele a Bosszúállók: Ultron korában.

Hirdetés

Skarlát Boszorkány a Bosszúállók: Ultron kora Marvel moziban mutatkozott be a filmvásznon, hamarosan pedig saját tévésorozatot kap, ami már az eddig látott képek és kedvcsinálók alapján is egy igazán hajmeresztő, kicsavart sztorinak ígérkezik. A hősnő, akit Elizabeth Olsen alakít nem épp olyan szerkóban szerepelt eddig a filmekben, amik a képregényes eredeti verzióhoz igazodnak, de ez talán nem is akkora baj. Sólyomszem is sokkal jobban működik abban a földhözragadt szettben, amiben a Marvel filmjeiben láthattuk, fura lenne lila kezeslábasban látni a mesteríjászt. 

Nem sok hiányzott azonban ahhoz, hogy Skarlát Boszorkány egy sokkal képregényhűbb szettet kapjon a Bosszúállók: Ultron korában.

Hirdetés

Egy nemrég kikerült vázlatrajzból legalábbis erre lehet következtetni. A Marvel Studiosnál "Director of Visual Development" betöltő Andy Park ugyanis nemrég posztolt erről egy képet az Instagramra. Ahogy azt alábbi ti is láthatjátok, ez a ruha eléggé hasonlít a képregényes eredetire, még az ikonikus fejdísz sem hiányzik róla. Kétségtelen azonban, hogy nem igazán illik a Bosszúállók mozik képi világához, egy Fox-féle X-Men filmben mi például sokkal jobban el tudtuk volna képzelni. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)