Hirdetés

Akár Keanu Reeves is bekerülhetett volna a Halálos iramban 10-be

|

De Vin Diesel leleplezte, hogy több spin-off is tervben van, szóval talán még felbukkanhat.

Hirdetés

Noha a kritikáknak Jason Momoán kívül vannak problémái a filmmel (olvassátok el a GameStar kritikáját és a Puliwood véleményét is, hogy megértsétek, miért), és a visszajelzések alapján a nézők között is igencsak megosztó lett a visszatérés, azonban a statisztikák azt mutatják, hogy még mindig van igény Dominic Torettóra és egyre terebélyesebb családjára: a 340 millió dollárból készült folytatás már 320 millió dollárnál tart világszerte, és csak pár napja mutatták be. 

Ezek után nem meglepő, hogy Vin Dieselék egyszerűen nem tudnak elszakadni a Halálos iramban franchise-tól: bár a tizedik rész az utolsó előttinek lett kikiáltva, azonban időközben a színész elszólta magát, hogy három részletben mesélhetik el a finálét, szóval lehet Halálos iramban 12 is.

Hirdetés

És Vin Diesel szavai alapján a befejezést követően sem búcsúzik el a franchise, csak a fősodor. A színész a Charlize Theron Africa Outreach Project Block Partyn árulta el, hogy több spin-off is készül és csupán egyetlen dolog van hátra, mielőtt ellepnek minket a Halálos iramban mellékszálak: 

"Már 2017-ben elkezdtem egy női spin-off fejlesztését más spin-ofokkal együtt, és minél hamarabb leszállítom a finálét, annál hamarabb indulhatnak a projektek."

A női Halálos iramban filmet már több alkalommal is megszellőztették korábban, utoljára a Universal Pictures elnöke, Donna Langley árulta el egy tavaly októberi interjúban, hogy nagyon szeretné, ha össze tudnának hozni egy női spin-offot, mivel számos nagyszerű és csodálatos női karakter van a filmekben, a listához pedig most csatlakozott Brie Larson is. A Lettyt alakító Michelle Rodriguez azonban nem biztos benne, hogy részt venne egy ilyenben, ezt a Varietynek fejtette ki: 

"Átadod a stafétát. A hátsó ülésre ülsz. Utassá válsz. Ha jön a következő generáció, akkor muszáj megtenned. Ez az egyetlen módja annak, hogy ők határozzák meg a jövőt."

Hogy ezen kívül milyen spin-offokon törik még Dieselék a fejüket, azt nem tudni, viszont akár elmehetnének kémes irányba is a Halálos iramban 10 egyik új karaktere, az Aimest játszó Alan Ritchson (Reacher, Titánok) által, aki Mr. Senki (Kurt Russell) után veszi át az Ügynökség vezetését. Ritchson az Entertainment Weeklynek árulta el, hogy eredetileg nem őt nézték ki a szerepre, hanem Keanu Reevesszel folytattak tárgyalásokat, de azok a tervek meghiúsultak, így Ritchsont castingolták. 

"Csak egy kis szerencse és jó időzítés kérdése volt. Egy filmen dolgoztam Hilary Swankkel fent Winnipegben a dermesztő hidegben, és kaptam egy hívást, hogy a dolgok nem jönnek össze Keanu Reevesszel, akinek eredetileg azt hiszem, az én szerepemet szánták"."

Ritchson elmondta, hogy nehéz volt Reeves nyomdokaiba lépni, de miután "Winnipeg történetének legnagyobb hóvihara" majdnem bekavart neki is, végül sikerült megoldania a forgatást. A Mátrix és a John Wick filmek sztárját egyébként már korábban is megkeresték a Halálos iramban franchise esetében, a 2019-es Hobbs & Shawhoz nézték ki, de az időbeosztás miatt nem jött össze. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)