Hirdetés

Akarod tudni, hogy melyik Mark Hamill kedvenc Star Wars mémje?

|

Egyik legkedvesebb Star Wars-színészünket még mindig egy élmény követni.

Hirdetés

Ha van ember, aki miatt megéri regisztrálni a Twitterre, az bizony nem más, mint Mark Hamill. Luke Skywalker egykori megformálója ugyan már nem suhogtatja a fénykardját, de a közösségi oldalakon azért gond nélkül elűzi a sötétséget humoros kiírásaival, Star Wars-os sztorijaival, és a rajongóknak adott válaszaival.

Egy követője ezúttal azt kérdezte tőle, hogy melyik a kedvenc Star Wars mémje, és Hamill választásával mindannyiunk szívéhez szólt.

Hirdetés

Bármelyik filmről is legyen szó, a közösségi oldalakon már a cím említésével is napokig tartó vitákat lehet kiváltani, így jólesik az embernek azt látni, hogy Mark Hamill legalább annyira bele van fáradva ebbe, mint mi mindannyian.

Íme a tűpontos válasz:

Vagyis: 

"Harrison Fordot senki véleménye sem érdekli a Star Warsszal kapcsolatban, és téged sem kellene."

Hamill egyébként a TikTokra is regisztrált, és néhány videóval össze is szedett gyorsan nagyjából 6,3 millió like-ot. Látva az első posztjait, ott is érdemes lesz követni őt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)