Hirdetés

Az Akira rendezője bemutatta következő anime filmjét

|

Az idei Anime Expo egyik legnagyobb bejelentése volt, hogy Katsuhiro Otomo egy új filmmel és egy Akira projektekkel is készül.

Hirdetés

Az idei Anime Expo legizgalmasabb vendége Katsuhiro Otomo volt, aki rögtön több bejelentéssel is érkezett. Az első és talán legfontosabb, hogy hamarosan érkezik harmadik filmje, az Orbital Era, ami a közeli jövőbe visz majd bennünket.

Hirdetés

A sztori pár fiatal srácra fókuszál majd, akiknek egy épülő űr kolóniában kell felnőniük. A környezet és a társadalom itt jelentősen más kihívásokat kínál majd, mint a Földön, így meglehetősen érdekes történetre számíthatunk. Az animációért egyébként az a Sunrise animációs stúdió felel, amelyik a Gundam animéért is felelt.

Az Orbital Era nem az egyetlen projekt, amin Katsuhiro Otomo jelenleg dolgozik: egy titokzatos Akira projekttel is készül. Erről még szinte semmit nem tudni, de addig is, amíg az elkészül, meg fogjuk kapni az 1988-as Akira film 4K-s, újrakevert verzióját.

Az újrakevert Akira 2020. április 24-én jelenik meg Japánban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)