Hirdetés

Lesz élőszereplős Aladdin 2, a színészek és a rendező is visszatérnek

|

A klasszikus mese feldolgozása akkora siker lett, hogy a Disney már szállítaná is a következőt.

Hirdetés

Hamarosan visszatérhetünk Agrabáhba, a Disney ugyanis hivatalosan zöld lámpát adott az élőszereplős Aladdin folytatásának. Az írói feladatokért ezúttal John Gatnis és Andrea Berloff felelnek majd, a rendezést pedig ezúttal is Guy Ritchie vállalta magára. Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jázmin) és Will Smith (Dzsini) várhatóan mind visszatérnek, bár jelenleg még egyikőjük sem írt alá.

Hirdetés

A történetről magáról egyelőre nem sokat tudunk. A The Hollywood Reporter jelentése szerinte a stúdió összeült az írókkal, hogy megfontolják, merre is vihetik tovább a sztorit. Egyelőre úgy néz ki, hogy az írók az Ezeregy éjszaka meséit bújják inspirációért. Aladdin és a bűvös lámpa története innen indult, de van ott még egy Ali Baba és a negyven rabló vagy a Tengerjáró Szindbád utazásai, melyeket felhasználhatnak majd a jövőben. Persze az is lehet, hogy ezek közül egyikhez sem fognak hozzányúlni, de a rajzfilmes folytatások sztorijait szinte biztos, hogy nem érdemes várni tőlük. 

Az Aladdin első bemutatkozásától kezdve sokan ellenezték a remake megszületését, de az végül 355 millió dollárt húzott be otthonában és további 1,05 milliárd dollárt globálisan. Nem meglepő, hogy ennek fényében készül a második rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)