Hirdetés

Megjött az élőszereplős Aladdin film első posztere

|

Ezer éve nem láttuk a kék haverunkat, akit ezúttal Will Smith fog megformálni. A dzsinn viszont most volt olyan rendes, hogy megosztotta velünk a film első poszterét.

Hirdetés

Az 1992-ben bemutatott klasszikus Disney-mese hamarosan élőszereplős feldolgozást kap. A forgatások már befejeződtek, jövő májusban pedig már vászonra is kerül az Aladdin. Amíg a jeles napra várunk, megvizsgálhatjuk a Will Smith által kirakott friss képet.

Hirdetés

A Dzsinit játszó színész megosztotta az internettel a film első poszterét, ami ugyan nem mutat túlzottan sokat, de abban már legalább biztosak lehetünk, hogy a híres lámpás meglehetősen impozáns kinézetet kap az élőszereplős moziban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LEMME OUT!! 🧞 Can’t wait for y’all to see Me BLUE! :-) #aladdin

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

A képen nem sok infó van, csak a lámpát láthatjuk, amit nagy kék haverunk hívott otthonának 10 000 éven keresztül. A lámpás alatti felirat viszont arra figyelmeztet bennünket, hogy válasszunk bölcsen. Fontos tanács ez, ha az ember ölébe hullik három kívánság. Dzsinit egyébként majd Mena Massoud szabadítja ki, ő kapta ugyanis azt a megtiszteltetést, hogy vászonra viheti Aladdint. A film 2019. májusában érkezik. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)