Hirdetés

Elkészül az Aladdin előzménye

|

A Disney bejelentette, hogy elkészíti az Aladdin élőszereplős előzményét Genies címmel.

Hirdetés

A Disney nagyon belemerült a birtokukban lévő animációs címek élőszereplős feldolgozásaiba, elvégre a Hamupipőke után Micimackó, a Dzsungel könyve, Dumbó, a Szépség és a Szörnyeteg, valamint Mulan is megkapja a maga adaptációját. 

Ehhez a listához most tegyétek hozzá az Aladdint is, köszönhetően a The Hollywood Reporter jelentésének. Ebből kiderül, hogy a Disney egy élőszereplős filmet álmodott meg a már jól ismert történet előzményeinek bemutatására, amelynek a Genies címet adták és megismerhetjük belőle, hogy mi történt Dzsinivel, mielőtt találkozott Aladdinnal. A vállalat egészen meglepő módon két horrorveteránt bízott meg a forgatókönyv megírásával, így a Freddy vs. Jason-t és a Péntek 13-at jegyző Damian Shannon - Mark Swift pároson áll vagy bukik minden. A produceri feladatokat Tripp Vinson (Törésvonal, A 23-as szám, Ördögűzés Emily Rose üdvéért) látja el. 

Az 1992-es mesében a zseniális Robin Williams kölcsönözte a hangját a mókás karakternek, míg hazánkban a nem kevésbé profi Mikó István szórakoztatott minket (elég a fenti videót megnézni, minden másodperce arany). 

Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)