Hirdetés

Aladdin - több mint fél órával hosszabb lesz az eredeti mesénél

|

A rajongók így talán már nem fognak arra panaszkodni, hogy a Disney egy az egyben átültette az 1992-es rajzfilmet a mozivászonra.

Hirdetés

Az utóbbi években a Disney több klasszikus animációs alkotásából is készített élőszereplős változatot, amik szimplán újból elmesélték a már jól ismert történetet, csak épp más körítésben. Viszont könnyen lehet, hogy Aladdin kalandját már megtoldják egy kis extrával a srácok.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a hamarosan debütáló film 128 perces, ami egy elég átlagos játékidő, tehát ebben még semmi különleges nincs, viszont ha figyelembe vesszük, hogy ez 38 perccel több, mint az 1992-es mese, akkor másik sokkal izgalmasabb lesz a dolog. Nagyon valószínűnek tűnik, hogy a Disney nemcsak egyszerűen újrameséli a történetet, hanem néhány aprósággal ki is fogja egészíteni azt.

Az Aladdin május 23-án debütál a hazai mozikban. Ti beültök majd rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)