Hirdetés

Guy Ritchie rendezheti az élőszereplős Aladdin filmet

|

Úgy látszik a Disney-nek bejön az élőszereplős vonal, így szép lassan az összes klasszikus mesét átköltöztetik a mozivászonra.

Hirdetés

A nemrég bemutatott A dzsungel könyve hatalmas siker volt, így nem csoda, hogy folyamatosan érkeznek majd a hasonló alkotások, elég csak A szépség és a szörnyetegre vagy épp a Mulanra gondolni.

A Deadline értesülései szerint az 1992-ben bemutatott Aladdin is megkapná a maga feldolgozását, ráadásul nem is akármilyen csapattól. A forgatókönyvet az a John August írja, aki a Charlie és a Csokigyár vagy épp a Perzsia hercege: Az idő homokja sztoriját jegyzi, a rendezői székbe pedig Guy Ritchie ülhet be.

Ritchie rendezte a Robert Downey Jr.-ral készül Sherlock Holmes filmeket, de neki köszönhetjük többek közt a Blöfföt, a Spílert és a hamarosan mozikba kerülő Arthur király: A kard legendáját is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)