Hirdetés

Aladdin kaphatja meg Ezra Bridger szerepét a következő Star Wars projektben?

|

A Star Wars :Lázadók sorozat egyik főszereplője hamarosan felbukkanhat egy élőszereplős sorozatban vagy filmben, így pedig adódik a kérdés: ki kapja a szerepet?

Hirdetés

Miután Ashoka Tano komoly szerepet kapott a The Mandalorian második évadában, és Thrawn is említésre került, elkezdődtek a találgatások, hogy kiket menthet még át a Disney az animációs sorozatokból az élőszereplős világba.

A lehetőségek között Ezra Bridger áll az élvonalban, mivel az ő sztorija egy nagyon határozott "valahol van" befejezéssel ért véget. Nem lepődnénk meg, ha valamelyik Disney+ sorozatból kiderülne, hogy mi lett vele.

Hirdetés

Az Ezrával kapcsolatos találgatásokat Mena Massoud még jobban feltüzelte. Az élőszereplős Aladdin film sztárja kirakott Instagramra egy félmeztelen képet egy Star Wars: Lázadók második évados, Ezrától származó idézettel.

"Hé, csak hogy tudjátok, miközben megszökök innen, egyikőtöket sem fogom bántani."

Kíváncsiak leszünk, hogy mi lesz ennek a vége. Szívesen látnánk egy idősebb, érettebb Ezrát valamilyen Star Wars filmben vagy sorozatban, de a visszatérése sok kavarodást is okozhat a sztoriban. A Disney még nem adott ki semmilyen hivatalos bejelentést a karakter kapcsán, így egyelőre csak találgatni tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)