Hirdetés

Befejeződött az Aladdin film forgatása

|

A főszereplő, Mena Massoud nagy örömmel tweetelte ki a jó hírt, miszerint az élőszereplős feldolgozás első körös forgatása véget ért, és ezzel megkezdődhetnek az utómunkálatok.

Hirdetés

Mena Massoud játssza a közkedvelt Disney rajzfilm élőszereplős változatának címszerepét. Aladdin cipőiben járni nem egyszerű feladat, és egészen jövő nyárig nem is fog kiderülni, hogy hogyan sikerült ezt teljesíteni. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a forgatás véget ért.

Hirdetés

A színész tegnap kitweetelte az örömhírt, miszerint vége a munkának az ő részéről. Persze ettől még lehet, hogy lesznek újraforgatások, de egyelőre a nyersanyag most utómunkára megy.

Az Aladdin a jelenlegi tervek szerint 2019. május 24-én kerül először mozikba. A rendezésért Guy Ritchie felel, akinek egy meglehetősen nagy teher van a vállán. Össze kell hoznia egy olyan filmet, ami felér a Beauty and the Beast sikeréhez, és el kell oszlassa az összes kételyt, ami a klasszikus rajzfilmekért rajongó tömegekben van. Meglátjuk sikerül-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)