Hirdetés

Alakul a Stranger Things alkotóinak Death Note filmje

|

A Netflixre készülő adaptáció már forgatókönyvírót is kapott.

Hirdetés

A Stranger Things két alkotója, Matt és Ross Duffer pár hónapja jelentették be, hogy új produkciós céget alapítottak Upside Down Pictures név alatt, amelyen keresztül nem csupán Tizenegyesék világát bővítik majd, hanem egyéb projektek felett is bábáskodnak. 

Köztük van Stephen King 1984-es regényének, A talizmán új adaptációja, valamint a kultikus anime, a Death Note újabb élőszereplős feldolgozása, ami igyekszik máshogy megközelíteni az alapanyagot, mint ahogy tette azt a 2017-es feldolgozás Nat Wolff és Willem Dafoe főszereplésével. 

Az új változatról mindeddig csupán annyit lehetett tudni, hogy a Duffer testvérek állnak mögötte és a Netflixre jön majd, most viszont kiderült még egy fontos részlet: a forgatókönyvíró személye.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint ugyanis Halia Abdel-Meguid csatlakozott a produkcióhoz íróként. A japánul is beszélő Abdel-Meguid nagy rajongója az alapanyagnak, és többnyire rövidfilmeken, valamint a Miss Anity minisorozaton dolgozott, mielőtt megírta a The Devil in the White City sorozat szkriptjét (ebből a projektből dobbantott a közelmúltban Keanu Reeves), másrészt partnerséget kötött Dufferékkel, hogy kezelésbe vegye A talizmán új filmváltozatát. 

A fedélzeten van egyébként a 2017-es film több producere, így többek között Dan Lin (A LEGO-kaland, LEGO Batman), Roy Lee (Barbár, Az), Jonathan Eirich (Aladdin, A két pápa) és Miri Yoon (Jonah Hex, Nincs baj, drágám) is, de remélhetőleg ezúttal jobban sül el az adaptálás. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)