Hirdetés

Alakul az Addams Family reboot szereplőgárdája?

|

Elkezdtek keringeni a pletykák az Addams Family reboot kapcsán, van egészen érdekes ötlet is.

Hirdetés

Tim Burton épp hevesen dolgozik azon, hogy leszállítson egy modernizált Addams Family-t a Netflixnek. A streamingóriás visszahozza a hátborzongató klasszikust, ami persze rengeteg pletykát indított be az ipar bennfentesei között.

A The Illuminerdi a legújabb "forrás", aminek értesülései szerint már elkezdték becserkészni a színésznőket Morticia és Wednesday szerepeire, ugyanakkor érdemes észben tartani, hogy meg nem erősített pletykákról van szó.

Hirdetés

Az Illuminerdi szerint Tim Burton egyelőre Christina Riccinek szánná a ház asszonyának, Morticiának szerepét, ami méltó visszatérés lehetne a színésznő számára. Korábbi szerepe, Wednesday kapcsán két név, Jenna Ortega és Mailee Madison került említésre. Egyelőre nem tudni, hogy tárgyaltak-e már a színésznőkkel vagy csak tervezik a megkeresésüket.

A Wednesday című The Addams Family reboot egyelőre egy 8 részes minisorozatnak készül. A projekt még csak a tervezési fázisban tart, így nem számíthatunk egyhamar trailerekre és látnivalókra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)