Hirdetés

Alakulnak a Különösen veszélyes bűnözők folytatásai

|

Akkora siker lett Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot netflixes akciófilmje, hogy a készítők egyszerre két részen is dolgoznak.

Hirdetés

Sok kritikus szerint fájdalmasan középszerű lett Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds közös tavalyi akciózása, a Különösen veszélyes bűnözők, ám a Netflix előfizetői zabálták: egy film se nyitott még olyan jól, mint Rawson Marshall Thurber rendezése, sőt akkora siker lett a tartalomból, hogy a streamingszolgáltató zöld utat adott a folytatásnak. Mindjárt kettőnek is!

Eddig nem sok derült ki arról, hogy mire számíthatunk a következő részektől, az viszont biztos, hogy a rendező mellett mindhárom sztár is visszatér, a forgatás pedig valamikor 2023-ban kezdődhet. 

A Collider főszerkesztője, Steve Weintraub leült beszélgteni Beau Flynn és Hiram Garcia producerekkel, akik már számos kasszasikert tető alá hoztak, a legújabb munkájuk például a hamarosan mozikba kerülő Black Adam.

Hirdetés

Weintraub természetesen a Különösen veszélyes bűnözők folytatásai kapcsán is kért helyzetjelentést tőlük, Flynn pedig örömmel számolt be a projektekről: 

"Nos, van egy Különösen veszélyes bűnözők 2 forgatókönyvünk, és majdnem kész a 3 is. A terv az, hogy remélhetőleg ezeket a filmeket egymás után csináljuk meg. De minden a forgatókönyveken múlik majd, és azon, hogy mi hogyan érezzük magunkat, illetve Dwayne, Gal és Ryan hogyan vélekedik róluk. De ez a franchise nagy durranás, és nyilvánvalóan a Netflix nagyon akarja, és Rawson [Marshall Thurber, rendező és forgatókönyvíró] is elkötelezett"."

Garcia hozzátette, hogy épp a minap beszéltek erről Rawsonnal, aki teljes erőbedobással benne van, hiszen a film az ő gyereke, szóval lázasan dolgozik rajta. Hamarosan át is adja nekik az új tervezetet, és már izgatottan várják, hogy belevághassanak. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Biztosan sokan örülnek a Különösen veszélyes bűnözők 2 megvalósulásának, de miután Ryan Reynolds behozza az MCU-ba Hugh Jackmant Rozsomákként, mi jobban örülnénk neki, ha inkább Rawson Marshall Thurber másik álma valósulna meg, egy Hulk vs. Wolverine film. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)