Hirdetés

Aladdin spin-off készül a Disney+-ra

|

A történet Prince Anderst követi majd figyelemmel, aki Jázmin hercegnő egyik kérője volt a filmben.

Hirdetés

A Disney legújabb trendjének köszönhetően már több klasszikus rajzfilm élőszereplős változatát láthattuk idén a mozikban; olyanokat, mint a Dumbo, az Oroszlánkirály vagy az Aladdin. Ez utóbbihoz jelentett be most a vállalat egy Disney+-os spin-off filmet, ami Jázmin hercegnő egyik kérőjére, Anders hercegre koncentrál majd. 

Hirdetés

A Guy Ritchie rendezte Aladdin hűen követte a rajzfilm cselekményét, azonban néhány új szereplőt is bemutatott. Ezek közül ez egyik volt Anders herceg, aki ugyan nem töltött túl sok időt a vásznon, de Billy Magnussen olyan szórakoztatóan alakította a fiktív Skanland tökkelütött trónörökösét, hogy a Disney úgy döntött a karakter megérdemelhet egy saját filmet. Annyira azért nem látják nagynak a Prince Andersben rejlő potenciált, hogy moziba küldjék, így a nemrég elstartolt Disney+-ra szánják a népszerű csodalámpás sztori mellékágát. 

Fontos megjegyezni, hogy ettől függetlenül a stúdiónál már dolgoznak az Aladdin folytatáson, amit természetesen a moziban is láthatunk majd és az első film legtöbb szereplője újra feltűnik benne. Ezen egyelőre még csak az előkészítési munkálatok zajlanak, azonban az első film kasszáknál nyújtott sikere után igen valószínű, hogy a projekt hamarosan a megvalósulás útjára lép. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)