Hirdetés

Alden Ehrenreich nem lelkesedik túlzottan azért, hogy ismét a fiatal Han Solo bőrébe bújjon

|

A Solo: Egy Star Wars-történet nem aratott sikert a mozipénztáraknál, így a folytatás meglehetősen kérdéses, és a főszereplőt játszó színész sem éppen a lelkesedés totemállata, de azért persze nem mond nemet.

Hirdetés

A Disney égisze alatt készült Star Wars filmek finoman szólva is megosztóra sikerültek, nem kivétel ez alól a Solo: Egy Star Wars-történet sem, ami kritikailag ugyan nem kapott rossz fogadtatást, de a nézők közül már sokkal kevésbé szavaztak bizalmat számára. Az anyagi sikertelenség valószínűleg a színészekre sem volt jó hatással, Alden Ehrenreich például nem dobna el csapot-papot, ha újra felkínálnák neki Han Solo szerepét (bár ez nem annyira az ő döntése, szerződése szerint még el kell vállalnia, ha lesz esetleg Solo 2).

Hirdetés

Az ifjú csempész történetét bemutató mozi után húzta be a féket a Lucasfilm a Star Wars-vonaton, és azóta is kérdéses, hogy mivel készülnek a továbbiakban. Nem kizárt, hogy érkezik a folytatás a Solo-sztorihoz, hiszen annak lezárása még bőven ad lehetőséget új történetek elmeséléséhez. Most azonban az látszik valószínűnek, hogy ezeket sorozat formájában bontja ki a Disney, míg a filmekben egy másik korszakot mutatnak be. 

Sok színésznek még így is gyermekkori álomnak számít egy Star Wars filmben játszani, de a fiatal Han Solót játszó Alden Ehrenreich nem tartozik közéjük. Arra kérdésre, hogy újra elvállalná-e a szerepet, így felelt:

"Az attól függ, mi a szerep. Attól függ, hogy van kivitelezve. Attól függ, hogy a történet szempontjából természetesnek tűnik-e."

Ehrenreich persze hozzátette, hogy ha minden klappol, akkor természetesen van miért visszatérni, hiszen pont a film vége volt az a pont, ahol érdekessé vált a karakter, de azt is bevallotta, hogy a legutóbbi Star Wars mozit meg sem nézte, a The Mandalorianre pedig alig emlékszik, így kikövetkeztethetjük, hogy nem ő a messzi-messzi galaxis legnagyobb rajongója. 

Ti örülnétek ha folytatódna az ifjú Han Solo története, és ha igen, akkor továbbra is Alden Ehrenreichet látnátok szívesen a főszerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)