Hirdetés

Alec Baldwin ártatlannak vallotta magát, hamarosan folytatódhat a forgatás

|

Rövidesen ismét munkához láthat a Rust stábja, ehhez azonban az kellett, hogy a színész elfogadja a bíróság feltételeit.

Hirdetés

Alec Baldwin ártatlannak vallotta magát gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában. Pénteken kellett volna megjelennie a bíróságon, erre azonban nem került végül sor. A színész továbbra is szabadlábon védekezhet, és ehhez még óvadékot sem kellett letennie. Pénteken került volna sor az első meghallgatására, méghozzá a Google Meeten keresztül, ehelyett viszont Baldwin úgy döntött, bírósági beadványon formájában nyújtja be ártatlansági nyilatkozatát.

A 64. éves színész akár 18 hónapra is börtönbe kerülhet, amennyiben elítélik Halyna Hutchins halálával összefüggésben. A Santa Fe-i ügyészség állítása szerint Baldwin gondatlanul cselekedett, mikor 2021. októberében a Bonanza Creek Ranchon egy jelenet előkészületei közben elsütött egy töltött fegyvert. Baldwin minden vádat tagadott, és továbbra is állítja, hogy nem ő volt azért a felelős, hogy a fegyver vaktölténnyel legyen megtöltve. 

Hirdetés

Mindenesetre a jelenlegi tervek alapján tavasszal visszatér Montanába, hogy befejezze a Rust munkálatait, amiket a haláleset óta teljesen felfüggesztettek. A film producerei (Baldwin is közéjük tartozik) tavaly bejelentették, hogy Matthew Hutchins, az elhunyt operatőr férjét is bevonják a gyártásba, közben pedig egy dokumentumfilmes stábbal is együttműködnek majd. Baldwint azzal a feltétellel engedte a bíróság újra munkába állni, hogy nem használ semmilyen fegyvert, továbbá eltiltották az alkoholfogyasztástól is.

Az ügy másik vádlottja, Hannah Gutierrez Reed volt a produkció fegyvermestere, a nőt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják, mivel az ő feladata volt a fegyverek megtöltése, és az is, hogy meggyőződjön arról, hogy kizárólag vaktöltényt használnak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)