Hirdetés

Alec Baldwin törölte magát Twitterről nem sokkal a Rust tragédiája kapcsán adott interjúja után

|

Pár napja arról mesélt az ABC-nek, hogy nem húzta meg a ravaszt a Rust forgatásán.

Hirdetés

Pár napja számoltunk be arról, hogy Alec Baldwin egy tévés interjúban mesélt a Rust forgatásán történt tragikus kimenetelű balesetről, mely során véletlenül lelőtte a vezető operatőrt, aki bele is halt sérülésébe. Az ABC-n közzétett interjúban Baldwin azt állította, ő nem is húzta meg igazából a ravaszt. 

A színész azt mondta, ő csak a kakast húzta fel, ezután irányította a fegyvert az operatőrre, majd elengedte a kakast, a pisztoly pedig elsült. Azt is hozzátette, hogy valaki lőszert tett a fegyverbe, holott nem is szabadott volna éles lőszernek lennie a helyszínen. Baldwin többször is elsírta magát az interjú alatt. 

Hirdetés

Az ABC teljes, 80 perces interjúját a Hulu streamingplatformon lehet megnézni. Íme egy rövid kivonat belőle:

Nem tudni, hogy miért döntött így, de nem sokkal az interjú levetítése után Baldwin törölte magát a Twitterről, ezekben a pillanatokban már nem érhető el személyes profilja, melyen korábban rendszeresen posztolt. Mindezt a Daily Mail vette észre elsőként. Nem ez az első eset, hogy így döntött a színész, korábban azért deaktiválta magát egy időre, mert viccelődött kicsi Gillian Anderson akcentusán. Hilaria Baldwin, Alec Baldwin felsége a mai napon ugyancsak törölte saját Twitter-oldalát. A Hilaria and Alec Baldwin Foundation Twitter-oldala ugyancsak lekapcsolt nemrégiben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Rust forgatását egyébként határozatlan időre felfüggesztették, és a fentebb említett interjúban Baldwin kijelentette, nem hiszi, hogy valaha is folytatódni fognak a munkálatok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)