Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy visszatér ALF

|

A Warner Bros. berendelte az ALF rebootot, a barátságos földönkívüli új családnál akarhat macskát enni.

Hirdetés

Az 1980-as évek egyik legjobb sitcomja volt az ALF, ami összesen négy évadot élt meg az NBC-n. 

Hirdetés

Főszereplője egy űrlény volt, aki egy kertvárosi család, Tannerék garázsába csapódott be. Befogadták, elrejtették a hatóságok és szomszédaik elől, amíg meg nem tudta javítani űrhajóját. Persze az élet vele nem volt egyszerű, részben mivel meg akarta enni a család macskáját.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint most, 28 évvel a finálé után a Warner Bros. úgy döntött, ideje felmelegíteni a sorozatot, és ALF-ot visszarángatni a Földre, ahol egy új családnak okozhat bonyodalmakat. Tom Patchett és Paul Fusco, az eredeti írók visszatérhetnek. A projekt elvileg még nagyon az elején jár, azt sem tudni, mely csatornán tervezik vetíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)