Hirdetés

Alien 5 - Ripley története ezzel a végéhez ér?

|

Még bőven sokat kell várni az ötödik Alien filmre, de a történetben már van néhány biztos pont. Egy egészen különleges részről lesz szó.

Hirdetés

A 20th Century Fox egyelőre leállította az Alien 5 előkészületeit, mert a jövő tavasszal megjelenő előzményfilmre, az Alien: Conventantre akarnak koncentrálni. Pedig Sigourney Weaver nagyon várja már, hogy újra, és a jelek szerint ezúttal utoljára Ripley bőrébe bújhasson. 

A legendás karaktert alakító színésznő úgy tűnik, hogy utoljára fog beugrani xenomorf aprításra, de ettől ő még kifejezetten lelkes maradt.

"Remélem, hogy a forgatókönyv hamarosan visszakerül hozzánk, Neill Blomkamphez és hozzám. Amit eddig írt, az mind fantasztikus! Nagyon várom már, hogy végre befejezhessük Ripley történetét." - mondta Weaver

Az ötödik rész visszarepít az eredeti Alien történetekig, tehát előfordulhat, hogy több régi arc is felbukkan benne. Szó esett például Lance Henriksen szerepléséről, aki egy interjúban szintén csak dicsérni tudta Blomkamp munkásságát és a forgatókönyvíráshoz való tehetségét. Abban is biztos volt, hogy az Alien 5 igazán nagyot fog szólni. Biztos furcsa lenne Henriksent újra látni az ötödik részbe, de ő sem állította teljesen határozottan azt, hogy nem lesz benne.

Az ötödik számozott epizódról Michael Biehn (Dwayne Hicks volt, A bolygó neve: Halál című filmben) csak annyit mondott, hogy Sigourney Weaver már szeretné otthagyni az Alien sorozatot. Illetve megerősítette, hogy Blomkamp nem igazán akar figyelmet szentelni a 3. és 4. Alien filmeknek, de történetileg onnan folytatná az Alien 5-öt, ahol ezeknek vége szakadt. Valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy a 20th Century Fox még nem adta áldását a folytatásra.

Mindezeket mérlegelve egy dologban azért eléggés biztosak lehetünk: Ripleytől el kell búcsúzzunk a következő filmben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)