Hirdetés

Már hivatalos: Alien folytatást készít a District 9 rendezője

|

Neill Blomkamp addig sertepertélt a 20th Century Fox körül egy új Alien film egyedi ötletével, míg végül a kiadó felkérte annak elkészítésére, ő pedig belement.

Hirdetés

A District 9 és az Elysium - Zárt világ filmeket rendező Neill Blomkamp hihetetlen utat járt be azóta, hogy a Chappie utómunkálatai alatt elkészítette egy új Alien film koncepciórajzait, ugyanis nemcsak a rajongók körében aratott hatalmas sikert velük, hanem a 20th Century Fox kiadónál is, akik akár abba is belementek volna, hogy azonnal nekiálljon az Alien 5 előkészületeinek.

Blomkamp azonban sokáig gondolkodott, ugyanis voltak fenntartásai azzal kapcsolatban, hogy egy már meglévő franchise-t bővítsen. Úgy tűnik azonban, hogy a rendezőnél győzött a szív az ésszel szemben, mivel Instagramján bejelentette, hogy a következő filmje az Alien folytatás lesz. Bár a Fox hivatalos közleményben még nem számolt be a szenzációról, a hírt több hiteles forrás, például a Variety is megerősítette, amely azt is hozzátette, hogy az Alien 5-nek (hivatalos cím híján nevezzük így) semmi köze nem lesz a Prometheushoz.

Um... So I think it's officially my next film. #alien

A photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on

A The Wrap ezenkívül úgy tudja, hogy ettől függetlenül a Prometheus 2 továbbra is terítéken van Ridley Scott asztalán, aki ráadásul producerként Blomkamp projektjét is egyengeti majd. Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)