Hirdetés

Ez az arcmaszk minden Alien rajongó álma

|

Egy német művésznő az Alien filmek híres arctámadóját készítette el maszk formában, az eredmény pedig lenyűgözően élethű.

Hirdetés

Ha elhagyjuk a lakást, akkor mindenfelé maszkos emberekbe futunk, ami egy kis világvége hangulatot kölcsönöz a mindennapoknak. Persze a koronavírus miatti óvintézkedésekre szükség van, viszont egy művész most olyan maszkot készített, amivel ha összefutnánk a metrón, akkor garantáltan feldobná a napunkat - vagy a frász kerülgetne, ez már ízlés kérdése. 

Hirdetés

A Lady Frankenstein művésznéven alkotó német hölgy nemrégiben a Facebook oldalára posztolta, hogy egy polipkarokkal ellátott, egyedi maszkot készített magának, ami kifejezetten menő kinézetet kölcsönzött a védőfelszerelésnek. Most szintén az oldalán osztotta meg, hogy miután elkészült a remekművel, a férje megkérte, hogy neki is készítsen valami egyedit. Ekkor kezdett el dolgozni az Alien filmek inspirálta remekművön, ami elképesztően élethűre sikeredett:

Az arctámadót ábrázoló maszk készítésének fázisait részletesen bemutatja a Facebook oldalán, tehát ha érdekelnek titeket a műhelytitkok, akkor mindenképp érdemes lehet ellátogatnotok oda is. Sajnos eladásra nem csinál maszkokat, így ha ti is szeretnétek egy ilyet, akkor jó, ha összeszeditek minden kézügyességeteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)