Hirdetés

Alien: Covenant - 360 fokos videóval élhetjük át, milyen alienként megszületni

|

Új infót nem nagyon tudtunk meg az Alien: Covenant legújabb traileréből, de egy, a korábbi kedvcsinálókban látott jelenetet egy egészen új szemszögből élhetünk át.

Hirdetés

Az Alien: Covenant legtöbb hagyományos trailerében feltűnt a jelenet, ahol a kolonizáló hajó legénységének egyik szerencsétlen tagja nagyon szeretné, hogy kiengedjék fertőzött társa mellől. A legújabb kedvcsináló teljes egészében ezt a jelenetet dolgozza fel, némileg váratlan módon.

Hirdetés

Ez egy 360 fokos videó, melyben a kamera rendhagyó módon az alien - a színe alapján talán az új neomorph - fejének helyére került, így a gyilkos lény szerepéből láthatjuk az eseményeket. A maximális durvaság érdekében ráadásul a főszereplő kikelése előtt, a gazdatestben kezdődik a trailer, ami eleinte főleg a horrorisztikus hangeffektekre támaszkodik. Így akár egy hagyományos képernyőn, mobilon, vagy egy VR-headsettel nézitek a videót, a hangról se feledkezzetek meg!

Nektek hogy tetszenek az Alien: Covenant kevésbé hagyományos trailerei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)