Hirdetés

Alien: Covenant - már kész a folytatás forgatókönyve

|

Ridley Scott semmit nem bíz a véletlenre, már most megírta az Alien: Covenant folytatását arra az esetre, ha esetleg remekel a film a kasszáknál.

Hirdetés

Igen hosszú idő eltelt a Prometheus óta, Ridley Scott pedig most visszatért, hogy egy igazán vérfagyasztó filmmel kanyarodjon vissza az eredeti Alien-filmek stílusához. Az első előzetesek nagyon ígéretesek voltak, a rendező pedig annyira fel van készülve a film sikerére, hogy már a folytatást is megírta.

Öt évvel ezelőtt a Prometheus eléggé megosztotta a rajongókat, legalább annyian dícsérték a filmet, mint amennyien hatalmas marhaságnak tartották, így senki nem igazán tudta eldönteni, hogy mire számíthatunk majd a következő filmben.

A folytatás ugye garantált volt, hiszen nem csak az utolsó jelenet utalt rá, de maga Ridley Scott is kijelentette, hogy ő valójában trilógiaként képzelte el ezt az egészet, persze arra valószínűleg senki sem számított, hogy öt évig kell várnunk majd a történet következő fejezetésre.

Viszont ha minden jól megy, akkor a következő filmre már nem fog ennyit késni, hiszen Ridley Scott akár már jövőre leforgatná a folytatást, ha a Covenant bevételei azt mutatják, hogy van rá igény:

"Az embernek számítania kell egy bizonyos szintű sikerre, következésképpen pedig felkészültnek kell lenni. Nem szeretnék két évet várni a két film között, készen állok jövőre újabb filmet forgatni."

Remélhetőleg tényleg nem kell évekig várnunk majd a folytatásra, persze mindenekelőtt azt szeretnénk, ha az Alien: Covenant jól sikerülne.

Melyik a kedvenc filmetek a sorozatból és miért pont a Bolygó Neve: Halál, ami ugye a világ egyik legjobb sci-fije?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)