Hirdetés

Alien: Covenant - az őszinte előzetes most is oda szúr, ahova kell

|

A Covenant legénysége annyira szerencsétlen, hogy egy ékszerteknős is gond nélkül kiirtaná őket. Ez a Honest Trailer sorozat készítőinek figyelmét sem kerülte el.

Hirdetés

Az Alien: Covenant túlzás nélkül az egyik legmegosztóbb film lett a szériában. Vannak akik imádták, másoknak pedig hatalmas csalódást okozott Ridley Scott mozija, amelyben az egyik Michael Fassbender megkényszerfurulyáztatta a másikat. A Screen Junkies csapata most ezt a filmet vette elő az Honest Trailer sorozat legújabb részében.

Hirdetés

Az őszinte előzetes természetesen a megszokott kendőzetlen őszinteséggel cincálja darabokra a filmet, érzékeny lelkű pro-Covenant hívők csak alapos megfontolás után könyököljenek rá a nagy Play gombra. Ja, és a videó telis-tele van spoilerekkel, ezt is vegyétek figyelembe! 

Nektek mennyire nyerte el a tetszéseteket az Alien: Covenant?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)