Hirdetés

Alien: Covenant - James Franco is csatlakozott a stábhoz

|

Újabb sztár igazolt Ridley Scott hamarosan befutó filmjéhez, az Alien franchise következő darabjához.

Hirdetés

Semmilyen előzetes hírmorzsa nem utalt rá, éppen ezért meglepő, hogy James Franco is szerepelni fog az Alien: Covenantben. Egyelőre még nem tudni, milyen szerepkörben.

A színész így az előzményfilm Prometheusban is szereplő Michael Fassbender, Noomi Rapace és Guy Pearce trióhoz csatlakozik. Franco mellett biztosan szerepelni fog még Danny McBride, Katherine Waterston, Demian Bichir és Billy Crudup is.

Ridley Scott rendezővel együtt dolgozik többek között az a John Logan is, aki a kritikusok és a nézők által is magasztalt Penny Dreadful sorozat kitalálója és írója egyben. Logan forgatókönyvíróként segítette Scott munkáját.

Az Alien: Covenant 2017. május 19-én érkezik a hazai mozikba is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)