Hirdetés

Alien: Covenant - a bébi Neomorph nagyon cuki

|

Egy zártkörű sajtóeseményen levetítették az Alien: Covenant első trailerét, amely ugyan nem került fel még a világhálóra, de befutott néhány képkocka a forgatásról.

Hirdetés

Hónapokkal előbb mutatják be a Covenantot és az Alien 5 lezárja Ripley történetét - ezek a legfontosabb információk, amiket a közelmúltban hallottunk az Alien kapcsán, így lényegében már csak egy kedvcsináló hiányzik ahhoz, hogy elégedetten zárjuk az évet. 

A 20th Century Fox nemrég ugyan levetítette az első előzetest egy zártkörű sajtóeseményen, ám még nem tárták a világ elé azt, amit a média képviselői láthattak. A publikus reakciók kifejezetten pozitívak a látottakat illetően, a beszámolók szerint az új Aliennel visszatér a franchise a horrorgyökereihez.

Amíg arra várunk, hogy a Fox számunkra is elérhetővé tegye a szóban forgó trailert, addig mutatunk néhány képet, amik titokzatos módon rögtön azután bukkantak fel a világhálón, hogy befejeződött a film forgatása. Ezeken olyan érdekességeket láthatunk, mint egy bébi Neomorph, egy ősi templom és egy rakat alien hulla, de ami a legkülönösebb, az James Franco titkos castingolása (legalábbis a fotók feltöltője ez állítja). Kattintsatok az alábbi beágyazott tweetre, és akkor nagyobb formában is megcsodálhatjátok a képeket: 

Az Alien-előzménytrilógia második része, az Alien: Covenant 2017. május 19-én debütál világszerte a mozikban Ridley Scott rendezésében. A Prometheusból visszatér Michael Fassbender androidja, David és elviekben Noomi Rapace is beköszön, mellettük pedig többek között Katherine Waterston, Danny McBride és Demián Bichir erősíti a szereplőgárdát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)