Hirdetés

Alien: Covenant kritikák - jobb lett, mint a Prometheus?

|

"Ridley Scott hivatalos visszatérése az Alien franchise-hoz lényegében egy Prometheus folytatás Alienekkel" - mondja ki az egyik kritika az Alien: Covenantról, amelyről érkezett pozitívabb és negatívabb értékelés is bőséggel. Ezekből szemezgettünk.

Hirdetés

Közel negyven évvel az 1979-es klasszikus után Ridley Scott előrukkolt az Alien franchise következő részével, amely A nyolcadik utas: a Halál előzményeként szolgáló Prometheus folytatása (követhető?). Rengetegen kíváncsiak rá, hogy a rendező mit tudott hozzátenni a 2012-es film koncepciójához, azonban hogy ezt kideríthessük, arra egészen május 18-ig kell várniuk a hazai érdeklődőknek. Persze a külföldi kritikusok közül már sokan látták. 

Hirdetés

És természetesen nem is rejtették véka alá, hogy mit gondolnak az Alien: Covenantról. A vélemények azonban igencsak megoszlanak. Sokan remek filmnek tartják, mások kihagyott ziccernek, így lehet az, hogy a Metacriticen a hír írásakor 65 az átlagpontszám 15 kritika alapján, míg a RottenTomatoes-on 6.4 az átlagértékelés 53 ítéletet figyelembe véve. Ezekből szedtünk össze most néhányat: 

The Guardian - 3/5
DailyMirror - 5/5
SciFiNow - 3/5
The Hollywood Reporter - 9/10
New York Daily News - 4/5
Time Out - 3/5
We Got This Covered - 6/10
MovieWeb - 2/5
Dread Central 4,5/5
Collider - 3/5
Uproxx - 5/10
The Playlist - B
GamesRadar - 3/5
Total Film - 3/5
Empire - 3/5
Den of Geek - 2/5
Entertainment Weekly - 83/100
Metro - 3/5
Digital Spy 4/5
Iris Times - 2/5
CinemaBlend - 3,5/5
CineXpress - 3/5
Movie Network - 3/5
Daily Star - 4/5
Screen International - 5/10

A megosztó bírálatok ellenére a RottenTomatoes közel 40 ezer felhasználója gondolja úgy, hogy látni szeretné Ridley Scott filmjét (amiből még tervben van pár folytatás). És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)