Hirdetés

Alien: Covenant - a legénység üzen a legújabb teaserekben

|

Két új, izgalmas teaser videóval jelentkeztek az Alien: Covenant készítői, amikben a Földön maradt rokonoknak üzennek a sztori központjában lévő telepesek.

Hirdetés

Az Alien: Covenant mögött álló csapat lassan minden lehetséges típusú trailert készít a májusban érkező filmhez, a hagyományos kedvcsinálótól az egészen hosszú betekintésig. Most két sokkal rövidebb videóval jelentkeztek.

Ezekben a Covenant legénységének két tagja, a Katherine Waterston által alakított Daniels és Billy Crudup karaktere, Christopher Oram küld haza egy-egy üzenetet a Földön maradt családtagoknak. De hogy ne csak pátosz legyen az új teaserekben, a vállukra szerelt kamerák, a bolygó felfedezése közben készült felvételei is az adásba keveredtek, így néhány rázkódó képet is láthatunk arról, milyen megpróbáltatások várnak a főszereplőkre.

Ti már várjátok az Alien: Covenant premierjét, vagy az előzmények helyett inkább a folytatást látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)