Hirdetés

Alien 5 - megnézhetjük, milyen lett volna

|

Nyilvánosságra került néhány, a törölt Alien filmhez kapcsolódó válasz. Nem más publikálta az anyagokat, mint a rendező, Neill Blomkamp.

Hirdetés

A District 9 filmmel ismertté vált Neill Blomkamp több tervrajzot is megosztott arról az Alien moziról, amit még 2015-ben kezdett tervezni.

Hirdetés

A filmből végül azért nem lett semmi, mert Ridley Scott elkezdett dolgozni az Alien: Covenanton, így Blomkamp elengedte a projektet. Most viszont, miközben a régebbi fájljait rendezgette, előkerült több rajz is a filmről, amellyel James Cameron A bolygó neve: Halál moziját rebootolta volna. A publikált anyagokat alább láthatjátok.

Nb (@neillblomkamp) által megosztott bejegyzés,

Nb (@neillblomkamp) által megosztott bejegyzés,

Mint azóta kiderült, Ridley Scott előzményfilmjei nem arattak nagy sikert, és a rendező szerint sincs már sok a franchise-ban.

Azért kíváncsiak lettünk volna Blomkamp Alienjére is, hátha van még rá egy kis esély, hogy megvalósul a projekt. A Disney kezében van a döntés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)