Hirdetés

Jövőre bővülni fog az Alien franchise

|

Valami nagy dologra készül a 20th Century Fox.

Hirdetés

Bár a The Game Awards 2018 végül Alien bejelentés nélkül zajlott le, azért az eléggé valószínű, hogy nem az Alien: Isolation volt a franchise utolsó videojátéka, az pedig még ennél is biztosabb, hogy 2019-ben, A nyolcadik utas: a halál 40. évfordulója alkalmából készül valamire a 20th Century Fox.

Hirdetés

Az Alien Anthology Instagramra ugyanis felkerült néhány rejtélyes poszt, amik megrázó eseményekről festenek horrorisztikus képet. Egy titokzatos "riporter" ugyanis a Weyland-Yutani vállalat piszkos ügyeiről tudósít: bizonyítékai szerint titkos kísérleteket végeznek embereken, gazdatestként használják őket a lárvák számára, ráadásul az így kitenyésztett lényeket ledobják a bolygóra, ami körül a laboratórium kering. De vajon mi lehet mindezzel a tervük? 

A hashtagek között felfedezhetjük Amanda Ripley nevét is, ezért jó eséllyel Ellen lánya a szivárogtató, aki ugyebár az Alien: Isolation főszereplője volt. A legkézenfekvőbb elképzelés az, hogy újabb videojátékot kapunk (a Cold Iron Studios dolgozik egyen és még nem jelentették be), azonban az is lehet, hogy végül képregény, film vagy a közelmúltban pletykált sorozat formájában bővül majd a franchise 2019-ben. Ti melyiknek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)