Hirdetés

Készült volna egy Aliens minisorozat, de a Fox nem tartott rá igényt

|

A Légió showrunnere felelt volna a projektért, ám a jelek szerint nem igazán tetszett az ötlet a vállalat egyik fejesének.

Hirdetés

Sokféle módon találkozhattunk már az Alien franchise-zal, hiszen a filmek mellett például számos videojáték is készült a témáról. Sorozatban viszont még nem igazán láthattuk a rémisztő űrlényt, pedig valakinek már eszébe jutott korábban ez az ötlet.

Hirdetés

Az a hír járja, hogy a Légió és a Fargo atyja, Noah Hawley régebben szeretett volna készíteni egy Aliens minisorozatot az FX nevű tévécsatornára, viszont a Fox elnökhelyettese, Emma Watts lesöpörte az asztalról az ötletet, így abból sajnos nem is lett semmi. Egyébként egy beszámoló szerint Watts több olyan projektet is visszadobott, ami egy alapvetően filmes szériát alakított volna át TV-műsorrá. A Searchlight például az Ómen franchise-zal akart valamit kezdeni, de végül az is kukázva lett.

Szerintetek jó sorozatot lehetne készíteni az Alien alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)