Hirdetés

Mindössze 600 darab készül ebből a lenyűgöző Aliens-replikából

|

Egy filmes ajándéktárgyakkal foglalkozó cég hamarosan elkészíti A bolygó neve: Halál egyik emlékezetes kellékének másait, amik valószínűleg borsos áruk ellenére hamar elfogynak majd.

Hirdetés

Az igazán ügyes rajongók otthon is meg tudnak építeni egy-egy emlékezetes fegyvert, de persze sokan vannak, akik a profi, sorozatgyártásban készülő replikákat részesítik előnyben. A Hollywood Collectibles Group egyik készülő terméke ez utóbbi tábor, főleg az Alien-rajongók szívét fogja megdobogtatni.

Ezúttal A bolygó neve: Halál méretes M56 Smart Gunját építették meg, a festés alapján pedig az is kiderül, hogy egész pontosan Vasquez közlegény hatalmas halálosztó eszközéről van szó. A replika nagyjából 120 cm hosszú és majdnem 7 kilót nyom, tehát aki esetleg gondolkodik egy ilyen beszerzésén, annak nem árt azt is elterveznie, hová teszi a méretes és egyébként rendkívül részletesen kidolgozott fegyvert. Bár a mindössze 600 darabban készülő replika árcédulája sokakat elriaszt majd, ugyanis 1200 dollárt, tehát kicsit több mint 350 ezer forintot kérnek a készítők az Alien-univerzum emlékezetes fegyveréért, amiről az alábbi galériában néhány, az egyes részleteket kiemelő képet is találtok.

Ti melyik játék- vagy filmbeli fegyvert állítanátok ki otthon a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)