Hirdetés

Alig merjük elhinni: lezárult A holló reboot forgatása

|

A stáb sikeresen befejezte a munkát Csehországban.

Hirdetés

Már nagyon régóta tervezték az eredeti, 1994-ben megjelent A holló rebootját, és már 2008 óta próbálkoznak a projekt megvalósításával. Idén tavasszal azonban jelentősen előrelépett a produkció, ugyanis kiderült, hogy Bill Skarsgard elvállalta a főszerepet.

Rupert Sanders rendezővel a stáb idén júliusban kezdte el a munkát, a felvételeket Münchenben és Prágában készítették.

A The Prague Reporter értesülései alapján a produkció sikeresen befejeződött, és a 10 hetes forgatási munkát lezárta a csapat. Érdekesség, hogy az eredetileg filmes reboothoz kapcsolódó papírmunkát Csehországban egy hat részes TV-sorozathoz rögzítették.

Hirdetés

Ha tényleg egy sorozat készül, akkor ez lenne az első ilyen adaptáció James O'Barr klasszikus képregénye alapján.

Egyelőre a produkciós csapat egyik tagja sem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy tényleg sorozatot forgattak volna, és egészen eddig minden kapcsolódó hírben filmként hivatkoztak A holló rebootra.

Az alkotás forgatókönyvét Zack Baylin írta, Skarsgard mellett a főbb szerepekben Danny Hustont és a zenész FKA Twigst láthatjuk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)