Hirdetés

Nyár helyett karácsonyra csúszott az Alita: A harc angyala premierje

|

A rajongóknak fél évvel tovább kell várniuk, hogy a népszerű manga megelevenedjen a mozivásznon.

Hirdetés

December elején futott be a Robert Rodriguez nevével fémjelzett Alita: A harc angyala első trailere, amihez rögtön hozzácsapták a film premierjének dátumát is, azonban most úgy tűnik, hogy az előkészületek a vártnál egy kicsit több időt igényelnek.

Hirdetés

A filmhez olyan sztárokat sikerült megnyerni, mint Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Michelle Rodriguez vagy épp Ed Skrein, úgyhogy a Fox valószínűleg nem akar kockáztatni. Márpedig egy ilyen filmnél a számítógépes effektek és animációk nagyon sokat nyomnak a latba, minden bizonnyal ezért is döntöttek úgy, hogy adnak még egy fél évet a szakembereknek, hogy finomhangoljanak a dolgon.

Július 20. helyett így december 21-én debütál majd a film. Mi drukkolunk, hogy jó legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)