Hirdetés

Alkotója szerint tartogat még a Loki sorozat meglepetéseket

|

A rajongóknak érdemes újranézni Tom Hiddleston szériáját, mert nem vettek észre mindent.

Hirdetés

Írott kritikában és videós értékelésként is elmondtuk már nektek, hogy a Loki az eddigi legjobb Disney+-os Marvel sorozat, amelynek sikerült igazán berúgni az MCU 4. fázisát (nem is meglepő, hogy azonnal bejelentették a második évadot). A rajongók számos kikacsintást köszönhettek a csínytevés istenének a saját szériájában, viszont a Loki sorozat egyik alkotója, Michael Waldron szerint még nem sikerült felfedeznünk minden utalást. 

Hirdetés

Egy hónap telt el az első évad óta, most a CBR beszélgetett Waldronnal a produkcióról, az interjúból pedig több apró érdekesség is kiderült. Az egyik az, hogy a forgatókönyvíró/producer úgy hiszi, van még egy easter egg a sorozatban, amire senki sem bukkant rá - persze nem hagyta ki a lehetőséget és elviccelte a dolgot azzal, hogy csak a nézőszámot akarja növelni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Waldron egyúttal azt is elárulta a beszélgetés során, hogy az ő kedvenc easter eggje egyértelműen Throg (a béka Thor) volt, amit nagyszerűnek tart, és bár forgattak vele egy hosszabb jelenetet is, ami végül nem került bele az évadba, annak nagyon örül, hogy valamilyen formában felbukkant Throg is. Adja magát a kérdés: nektek mi a kedvenc cameótok, utalásotok a Loki első szezonjában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)