Hirdetés

Rengeteg új Marvel hős érkezik

|

A filmekben még várnunk kell a Marvel hőseinek világát felforgató eseményekre, viszont a képregényekben már a nagy változások után megjelenő szuperhősök debütálását készítik elő. Meglepetések lesznek

Hirdetés

A Marvel már meglebegtetett néhány komoly változtatást, ami a képregényeinek világát illeti, de néhány újabb nyilatkozatuk szerint ez csupán a kezdet volt, és teljes mértékben újra szeretnék kezdeni több sorozatukat. Ehhez pedig tökéletes alkalmuk nyílik a nyár során kiadásra kerülő Secret Wars történetvonal lezárása után.

Az "All-New, All-Different" Marvel-világban persze a karaktereket nem törlik el, de a legtöbbjük meg fog változni, amit azzal is jelölnek, hogy sok első számot is kiadnak majd, új sorozatokat elindítva. A változások közül néhányat már bejelentettek, mint például Sam Wilson Amerika Kapitánnyá válása, vagy a női Thor, amik az új univerzumban meg is maradnak. A Marvel egyik munkatársa szerint például az új Hulk még ezeknél is nagyobb visszhangot vált majd ki a rajongók körében.

A visszatérő karakterek között egyébként ott lesz Wolverine, és az új Pókember, Miles Morales is. Az utóbbival kapcsolatban a Marvel elmondta, hogy mind az új karakterek, mind alkotóik kiválasztásakor fontos szempont volt a megfelelő kulturális sokszínűség. Az All-New, All-Different Marvel első teasere júliusban jelenik majd meg, a konkrét új képregények pedig ősszel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)