Hirdetés

A Ragyogás ikonikus jelenetei is megelevenednek az Álom doktor új előzetesében

|

A klasszikus horror folytatásában visszatérünk az évtizedek óta bezárt hotelbe, hogy Danny szembenézhessen a kísérteteivel.

Hirdetés

Stephen King nagyon sikeres horror regényét Stanley Kubrick 1980-ban hozta el a széles vászonra, mely a mai napig a műfaj kikerülhetetlen alapvetésének számít a filmiparban. King 2013-ban Álom doktor címmel megírta a folytatást, ezúttal a felcseperedett Danny Torrance-t állítva a középpontba, az ebből készült adaptációt pedig nemsokára láthatjuk a mozikban.

Hirdetés

Danny - akit Ewan McGregor játszik - sosem heverte ki teljesen a gyermekkori traumáit, az alkoholizmusba menekülve próbál meg elmenekülni az őt kísértő hallucinációk elől. A hotelben a jelek szerint valamilyen emberfeletti képességre tett szert, de nincs egyedül ilyen adottsággal. Találkozik egy kislánnyal, akinek mindenkinél nagyobb a hatalma, azonban üldözőbe veszi őket egy csoport, aki az ilyen emberek levadászására szakosodott. Danny úgy sejti, hogy a hotel, ahol apja megpróbált végezni vele és édesanyjával segíthet nekik megválaszolni néhány kérdést. A legújabb előzetesben jó pár jelenet visszaköszön Kubrick klasszikusából, úgyhogy a rajongók felkészülhetnek a nosztalgiára, lesz itt ugyanis, vérben úszó folyosó, kísérteties ikerlányok, és a rejtélyes kád is újra megjelenik:

Az Álom doktor november 8-án jelenik meg a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)