Hirdetés

Alternatív Alien történeteket hoz az új Mi lenne, ha...? képregény

|

A Marvel csak a hősök történetein csavar: Carter Burke új kalandra indul egy olyan világban, ahol túlélte az Aliens eseményeit.

Hirdetés

A Mi lenne, ha...? nem egy friss koncepció, amit a Disney+ portfóliójának bővítése miatt találtak ki. Ilyen képregények léteztek már 1977 óta, amikor a Marvel Comics nagyobb kánonbeli események átírásával kísérletezett. Rengeteg csodálatos kalandot köszönhetünk ezeknek sorozatnézőként is, de minden pár füzet paneljeivel kezdődött, és ott is folytatódik tovább. Ezúttal az Aliens világából ismerhetünk meg Mi lenne, ha...? sztorikat.

A What if...? Aliens történetéért Hans Rodionoff, Brian Volk-Weiss és Adam F. Goldberg felelnek, míg a rajzokat Guiu Vilanova intézi 5 fejezeten keresztül. A rövid széria Carter Burke útját követi majd, aki ebben az alternatív valóságban túlélte az Aliens eseményeit, és új kalandokra indul.

Hirdetés

A sztori részleteit még nagyrészt homály fedi, már csak azért is, mert az első szám csak március 6-án érkezik majd. Addig is legalább az első két borítót már megnézhetjük.

Meglepődnénk, ha az Aliensből is kapnánk előbb-utóbb animációs epizódokat, de ki tudja. Rengeteg lehetőség van ebben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)