Hirdetés

Alulteljesít a mozikban a Disney hányatott sorsú filmje, a Lightyear

|

Minden szempontból nehézkes a rajtja a Toy Story spin-off filmjének.

Hirdetés

Az előzetesek alapján sok reményt fűztünk a Disney és a Pixar közös meséjéhez, a Lightyearhez, a produkció azonban már a megjelenése előtt cenzúrázva lett, több országban nem került mozikba. Az indulás előtti negatív felhajtás biztos nem tett jót a rajtnak, amiről most már tudjuk, nem teljesítette a készítők elvárásait.

A Buzz Lightyearre (illetve egészen pontosan a játékfigura alapjául szolgáló űrhajósra) fókuszáló Toy Story spin-off epizód a nyitóhétvégéjén a becslések szerint 52 millió dollárt generál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Ezzel a koronavírus kitörése óta megjelent animációs filmek legjobb eredményét hozza, azonban még így is bőven elmarad az elvárt 70-85 milliótól, továbbá a nála egy héttel korábban debütált Jurassic World Dominion is lenyomja a kalkulációk szerint, ami a második hétvégéjén is 57,1 millió dollárt termel.

A helyzeten semmit nem változtat, hogy a kritikusok egyébként szeretik, a Rotten Tomatoes felületén Certified Fresh értékelést kapott, bár hozzátartozik, hogy még ezzel is a Toy Story univerzum leggyengébb filmjének számít. Túl magasnak bizonyult a léc.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)