Hirdetés

Amanda Seyfried egészen prózai okból utasította vissza Gamora szerepét A galaxis őrzőiben

|

Amanda Seyfriedet Jennifer Lawrence győzte meg arról, hogy bizony semmi jó nem származik abból, ha elvállalja a zöld szuperhősnő szerepét, az X-Men filmek sztárja pedig pontosan tudta, miről beszél.

Hirdetés

Amanda Seyfried nemrég a ComicBook.com-nak mesélt arról, egészen pontosan miért is dobta vissza Gamora szerepét, mikor James Gunn felajánlotta azt neki az első A galaxis őrzői mozi tervezésekor. Seyfried felfedte, teljesen hétköznapi oka volt annak, hogy nem lett végül a Marvel filmes univerzumának szereplője: egészen egyszerűen nem akart zöld lenni, pontosabban nem kívánt a forgatás során minden egyes nap annak a hosszas sminkprocedúrának a részesévé válni, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki Gamora szerepét magára öltse.

Hirdetés

Minderről pedig nem más, mint Jennifer Lawrence győzte meg őt, akinek nem kellett bemutatni ezeket a folyamatokat, elvégre több X-Men moziban is ő alakította a tetőtől talpig kékre mázolt Mystique-et. A gyakorlatban ez tényleg úgy néz ki, hogy a forgatás előtt a színésznek órákat kell a sminkesnél töltenie, majd a tényleges munkát követően még az is ugyancsak egy hosszú folyamat lesz, hogy a festékeket és maszkokat levakarják róla. Mi mindenesetre nagyon örülünk, hogy ezek a megpróbáltatások nem riasztották el Zoe Saldanát a szereptől. Az alábbi videóban megnézhetitek, egészen pontosan hogyan is varázsoltak belőle a sminkesek Gamorát nap mint nap a forgatások idején.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)