Hirdetés

Ian McKellen ismét szívesen felhúzná Gandalf köpönyegét

|

Az Amazon már dolgozik A Gyűrűk Ura tévés adaptációján, Ian McKellen pedig hat film után is boldogan visszatérne a legendás szerepéhez.

Hirdetés

Az ugye már egy ideje hivatalos, hogy az Amazon dolgozik egy A Gyűrűk Ura tévésorozaton, ami az első filmadaptáció, tehát A Gyűrű Szövetsége előtti időkben fog játszódni. Egyelőre a szereposztásról még nem sokat tudni, de úgy tűnik, hogy egy jelentkező már van.

Hirdetés

Ian McKellen, aki már hat filmben eljátszotta Gandalf szerepét, nemrég szerepelt egy rádiós műsorban a BBC2-n, ahol a műsort vezető Graham Norton megkérdezte tőle, mennyire zavarja, hogy hamarosan egy másik színésszel kell osztoznia a karakteren, amire McKellen igen frappánsan reagált:

"Mit értesz az alatt, hogy egy másik Gandalf?"

Ebből persze könnyen azt lehet következtetni, hogy már rég elfogadta a szerepet, de a színész tisztázta, hogy őt egyelőre nem keresték meg a sorozattal kapcsolatban, de nyitott lenne az ötletre:

"Azért nem mondtam még igent, mert még nem kérdeztek. Azt akarod mondani, hogy más fogja eljátszani? Gandalf több mint 7000 éves, szóval én még nem vagyok túl öreg."

McKellen annyira kiválóan játszotta Gandalfot az elmúlt hat filmben, hogy már nehéz elválasztani őt a karakterétől és nem is nagyon tudnánk elképzelni, hogy más alakítsa, szóval nagyon reméljük, hogy az Amazon minél hamarabb felkeresi. Ti mit gondoltok, el tudnátok valakit még képzelni a szerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)