Hirdetés

Már itthon is elérhető a Netflix legnagyobb kihívója

|

A mai naptól 200 országban, többek közt hazánkban is elérhető az Amazon Prime Video, az Amazon online videokölcsönzője.

Hirdetés

Az Amazon elég komoly újításokat villantot az év végére. A Twitch.tv-n bevezetésre kerülő új botok mellett nemrég nyitottak egy boltot, ahol egyáltalán nem kell sorbanállnunk a kasszáknál, most pedig az online videós szolgáltatás, a Prime Video kapott egy kis szeretetet.

A bővítésnek köszönhetően a szolgáltatás immár több országban érhető el, mint a néhány hónapja nálunk is bevezetett Netflix, ráadásul az ingyenes trial időszak után az első 6 hónapban csak havi 3 euróba fáj az előfizetés.

Bár a kínálat egyelőre nem olyan széles, mint a konkurenciánál, így is olyan műsorokat nézhetünk, mint az egykori Top Gear csapatának új műsora, a The Grand Tour vagy az Ember a fellegvárban. A szolgáltatás egyelőre csak angol nyelven elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)