Hirdetés

Innentől az Amazon Prime Video tartalmait is rosszabb minőségben kapjuk

|

Huszonnégy órán belül a harmadik fontos szolgáltató engedett az Európai Unió kérésének, ezzel is csökkentve valamelyest az internetet.

Hirdetés

Thierry Breton EU biztos kérésére egyik streaming platform a másik után jelenti be korlátozó intézkedéseit, amelyek célja, hogy a jelen helyzetben prioritást élvező feladatokat (távmunka, távoktatás satöbbi) ellátó szolgáltatásokban ne okozzon fennakadást az, hogy hirtelen mindenki a megszokott film- és sorozatmennyiség sokszorosát kezdi el fogyasztani.

Hirdetés

Elsőként a Netflix egyezett bele, hogy csökkenti a bitrátát, majd a YouTube is hasonló rugalmasságról tett tanúbizonyságot. Hozzájuk csatlakozik most az Amazon saját streaming platformja, a Prime Video is, mely ugyancsak a bitráta mérséklésével kívánja elejét venni az adatkábelek túlterhelésének. Mint azt a cég szóvivője elmondta, együttműködnek a helyi hatóságokkal és internetszolgáltatókkal, és máris megtették a szükséges intézkedéseket, miközben igyekszenek az adott körülmények között elérhető legjobb minőséget nyújtani ügyfeleiknek.

Kibírjátok, ha egy ideig gyengébb minőségben nézhetitek csak a The Man in the High Castle, a The Boyz és a Carnival Row epizódjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)