Hirdetés

A rajongók és az Amazon megmentették a The Expanse 4. évadát

|

Jelenleg a Syfy csatornán futó The Expanse a tervek szerint véget ért volna a harmadik évaddal. A rajongók nem örültek, Seattle óriása pedig a segítségükre sietett.

Hirdetés

Az Amazon igazgatója, Jeff Bezos bejelentette, hogy a The Expanse című sci-fi sorozat az Amazon Prime szolgáltatáson keresztül élhet tovább. A szériát a Syfy elkaszálta volna, de a rajongói kérések ezrei miatt az Amazon úgy gondolta, hogy a sorozat érdemes lehet a megmentésre.

Hirdetés

Bezos egyébként a bejelentéskor kifejezetten "évadokat" emelgetett, tehát jó eséllyel nem fog véget érni a sztori a 4. szezonnal.

A Syfy egyébként a The Expanse kukázása után gyorsan bejelentette, hogy több új sorozattal is készülnek. A legizgalmasabb a felhozatalból a Nightflyers lesz, ami George R.R. Martin egyik novelláján alapszik.

Mindeközben az Amazonnál azon dolgoznak, hogy több műfajban is ott legyenek. Bezos kifejezetten azzal bízta meg az Amazon Studios kollégáit, hogy találják meg neki a "következő Trónok Harcát". Kemény feladat lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)