Hirdetés

Az Amazon gyártja A Gyűrűk Ura sorozatot

|

A Gyűrű Szövetsége előtti időkben játszódik majd, és már most egynél több évadot terveznek.

Hirdetés

Mikor pletyka szinten szóba került, hogy sorozat készül A Gyűrűk Urából, sokan kételkedtek abban, hogy ez lehetséges. Túl magas gyártási költségekről beszéltek, de úgy tűnik, az Amazonnak megéri.

Hirdetés

A cég bejelentette, hogy saját videós szolgáltatásán keresztül lesz majd elérhető a széria, melynek részei a filmek előtt játszódnak - pontosan nem tudni, mikor. Ha sikert ér el, spin-offok is készülhetnek. A gyártásért az Amazon Studios felel, együttműködésben a Tolkien hagyatékot kezelő testülettel, a HarperCollins-szal, valamint a New Line Cinemával. Ennél több információ egyelőre nincs, azt sem tudni, a premierre mikor kerülhet sor. Kíváncsiak vagyunk a fejleményekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)